Sign in to follow this  
Rwade

2000 v70 Xc awd turbo electrical.

Recommended Posts

Fuse 14 keeps popping. Owners manual says its AC and emissions. Blower isn’t working and car is running in reduced power (limp) mode. I have removed blower and relay and tested, unplugged both o2 sensors and still popping fuses. Can anyone tell me what else I should be checking. Seems to be a short. Blows 10 and 15 amp fuses. Looking for more harnesses to unplug to pinpoint the issue. 

2A857B5E-83C1-4D87-BBD8-0058BDE655E7.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Ihatespeedbumps said:

Pull relay 18 and see what happens

So narrowed it down to relay 15 from there found some wiring diagrams online and traced it to the PTC connection on the turbo inlet hose.  Caked with oil and either oil or dielectric grease inside. Hoping it was dielectric.  Hopeing to pull the turbo inlet pipe and clean it out. find a new PTC somewhere or junkyard and put it back together and get it smogged.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this