Sign in to follow this  
scout01

What Did You Do To Your Car Today.

Recommended Posts

Brought the hood back to the paintshop;

Afb005_%28Medium%29.jpg

And put the old hood back on. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh no.. what happened?

Got the hood painted a few moths ago. But i wasn't happy with the result. They painted it with the hood on the car so they missed a few spots. The edge near the windshield was red instead of 214

Drove for 5 miles without the hood, sounds awesome :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finished my manual swap + quaife.

Very nice, congrats!

Share this post


Link to post
Share on other sites

pulled a code today: PO133 - O2 Sensor Circuit Slow Response(Bank 1, Sensor 1)

is the sensor itself bad or what needs fixing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed the chrono/RE11 combo...

Handling = :D

Power Gained from lighter wheels/smaller rotational force drag = :D

wheel tire/combo overall appearence= B)

Going from a 18" to a 17"= :huh:

No longer running pegs = :D:lol:B) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drove the Excursion to

Holland Tunnel

Ground Zero

Brooklyn

The Garden -knicks

Time Square

Hollan tunnel

Home

3.5hrs each way

Also finally bought a full car trailer :D from United Rentals :D

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

finally took off the non oem spoiler i had on and put on the freshly painted OEM spoiler. pics will come tomorrow!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replaced the battery. Went to leave for work this morning and it was toast. AAA tested it and confirmed it had a bad cell. Went to the Volvo dealer and they said it would take 2+ hours to *get* to it, and it would cost between $185 - $250 to get a new one installed, and it only had a 1 year replacement warranty. =o Erm, no. Had AAA replace it for $140, and they did it right then/there and it has a 3 year replacement warranty. And the new battery has a better CCA rating (old was 600, new one is 700). Checked online and AutoZone also said to get 700CCA, so not sure if the factory spec is 600 or if someone swapped in a smaller one.

Either way, all fixed up and running great now. :) Actually starts quicker now, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replaced a tire due to a big ass piece of metal that went threw it.  Then replaced the axle shaft seal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this