What Did You Do To Your Car Today.


Recommended Posts

  • Replies 24.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • matt b

    1494

  • 7 VII 7

    1133

  • Oreo931

    1091

  • Chilled man

    1062

Top Posters In This Topic

Popular Posts

no because you cannot mesh T5 and Pole... too much of a "stretch" if you said "waxed my rocket" that would have been better

What are you raising it to?? I'm just throwing the MBC wide open. (Worse case, the ECU will get pissed and fuel-cut, but the tune should fix that.) I'm really interested to see how far that 15G can

Started it. Drove it.

Posted Images

Got an alignment. Gonna go get a spray wash something tonight and I'm contemplating taking the rack and lights off to take it out of total winter mode and back into "the weather might be getting better" mode.

i was thinking about that yesterday because it got up to 30s-40s in boston...then today it was about 5 with the windchill so it was just a nice weather tease....moral of the story dont speak too soon when it come to mother nature fucking with you

oh and for my car, all the seals went into the swap motor, the newer timing belt, oem wp, tensioner etc.... new thermostat, the numerous gaskets...motor should be ready to go in this week!

Link to post
Share on other sites

Take a couple of miles to clear, IIRC.

Any idea how long it should take?

Make sure it is seated correctly

Thanks, double checked it and it is seated properly. Connections are good, so at this point I'm probably going to bring it to a dealer to have the codes read and see what's really wrong with it.

Link to post
Share on other sites

sensor thingi on the wheel? :lol:

That's what it sounds like. I actually remember clearing mine in my in-laws' street, so much less than 2 miles, maybe 1/2 mile at the most ? I'd check the wiring at this point, along with the wheel sensor.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Changed my ABS module...didn't get rid of my ABS fault light either mad.gif

Have you tried slamming on the brakes to see if it would fix itself?

I got an ABS light one day and after slamming on the brakes (traveling about 20 mph), it cleared itself. dry.gif

As for me....

Just got it back from the shop with new rear brake pads. No more squeaking noise when braking.

Now to check (and replace if necessary) my distributor cap and rotor.

Link to post
Share on other sites

Used lunch hour to wash the C70 - wasn't satisfied with how clean it was when I put it to bed in November. More like I was looking for an excuse to pull it out in the sun and think of Spring. :lol:

53 degrees today so I drove back to work in the S70 with the windows and sunroof open. Can't wait for 60 degrees tomorrow! B)

Link to post
Share on other sites

iPd oil cap:

180557_865082286114_11314873_46848870_29

Installed amberlamps (they are just clear sidemarkers with amber bulbs). But I realized my original sidemarkers melted. Probably b/c the wiring was so tight. I extended the wiring so it wouldn't happen again.

182225_865116647254_11314873_46849598_65

old sidemarker :lol: ... I feel like Kellen (he melted a fog light)

melt1.jpg

melt2.jpg

melt3.jpg

and lastly:

I'm getting my car inspected tomorrow and they always fail me for e-code turn signals. So I was swapping turn signals with my winter beater when this happened...

hmmmm.jpg

But that gave me an idea. I'm going to black out my e-codes and my headlights! ftw! I already took the other turn signal apart using a heat gun. Ordering a spare set from FCP in case it looks like crap lol.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

and lastly:

I'm getting my car inspected tomorrow and they always fail me for e-code turn signals. So I was swapping turn signals with my winter beater when this happened...

But that gave me an idea. I'm going to black out my e-codes and my headlights! ftw! I already took the other turn signal apart using a heat gun. Ordering a spare set from FCP in case it looks like crap lol.

really? I never have a problem.

For me changed the oil in the wag. and replaced the liscence plate LED's with new one's from sharphid. One of the old ones kept coming loose from the socket.

Edited by Dave 54
Link to post
Share on other sites

Have you tried slamming on the brakes to see if it would fix itself?

I got an ABS light one day and after slamming on the brakes (traveling about 20 mph), it cleared itself. dry.gif

That's what it sounds like. I actually remember clearing mine in my in-laws' street, so much less than 2 miles, maybe 1/2 mile at the most ? I'd check the wiring at this point, along with the wheel sensor.

Ah goddammit..I'll take a second look at the sensors tomorrow, and if I don't find anything, its going to the dealer to have the ABS codes read. I'm sick of those damn ABS lights.

And no, I still don't have any ABS or TRACS, its been about a week since the ABS light came on. I'm pretty frustrated at this point.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.